AG ASESORIA

TOTS ELS SERVEIS PER A AUTÒNOMS, PIMES I CREACIÓ DE NOVES EMPRESES

Asesoría contable, fiscal, laboral y extranjería

vols emprendre el teu nou projecte?

necessites assessorament tecnològic per al teu negoci?

AG Assessoria t'ajuda amb tots els tràmits necessaris per iniciar el teu nou projecte. A més, disposem de professionals de la tecnologia que t'assessoraran sobre la tecnologia més actual i econòmica per a la teva empresa actual, o per al teu nou negoci.
Asesoría contable

ASESORIA CONTABLE

A l’àrea comptable realitzem els registres comptables, d’acord amb el que estableix el PGC de l’2007 i la normativa vigent.

A partir del SII, que Hisenda està implantant des de juliol / 2017, hem invertit en tecnologia, per oferir als nostres clients la solució a aquest nou sistema de Subministrament immediat d’Informació (SII). Mitjançant el reconeixement òptic de caràcters (OCR), i del nostre programa de comptabilitat, li facilitem la tasca de facturar als seus clients, controlar cobraments i pagaments dels seus comptes bancaris, portar una supervisió exhaustiva de les factures dels seus proveïdors.

Tot això des de la butaca de casa seva, des del restaurant o bar, des de la platja, o des de l’altre costat de l’món. Amb el nostre sistema podem assessorar empreses de tot l’àmbit nacional, ja que no cal desplaçar-se o enviar missatgers per a remetre les factures d’ingressos i despeses per confeccionar la seva comptabilitat i impostos.

Asesoría fiscal

ASESORIA FISCAL

Realitzem tots els serveis englobats en l’àrea de la gestió comptable, econòmic i financera que necessiti per millorar i fer créixer la seva empresa:

Plans d’empresa, de productes, estudis de viabilitat, marges comercials, costos, inversions i finançament a curt i llarg termini.

Des de la comptabilitat, s’elaboren els impostos trimestrals o mensuals d’obligat cumplimirento per la seva empresa, no sense abans tractar d’aconseguir el major benefici fiscal i el conseqüent estalvi impositiu.

Ens ocupem de confeccionar i presentar els impostos d’IVA, IRPF, Declaració d’Operacions amb Tercers, Declaració d’Operacions Intracomunitàries, Impost sobre Societats, Declaració de Renda de les Persones

asesoría laboral

ASESORIA LABORAL

Alta i Contractació de treballadors, d’acord amb el Covenio Col·lectiu vigent Confecció de nòmines mensuals de personal Confecció i presentació en el Sistema CRETA, dels butlletins de cotització mensuals Tramitació de parts de baixes i altes per IT o Accidents Laborals.

Servicios de gestión de extranjería

ESTRANGERIA

Règim General.

Residència per arrelament social o laboral.

Reagrupació familiar.

Règim Comunitari.

Nacionalitat espanyola

Asesoría contable, fiscal, laboral y extranjería

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si tens algun dubte o consulta, omple el formulari i un dels nostres professionals contactarà amb tu.

  He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

  AG ASESORES DE EMPRESA

  Vallgorguina, 9

  08350 Arenys de Mar

  Barcelona

  Asesoría contable, fiscal, laboral y extranjería

   He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.