AG ASESORIA

ASESORIA CONTABLE, FISCAL, LABORAL I ESTRANGERIA a Arenys de mar

T'OFERIM UN SERVEI INTEGRAL

ELS NOSTRES SERVEIS

contable

fiscal

laboral

estrangeria

Asesoría contable, fiscal, laboral y extranjería
Asesoría contable

ASESORIA CONTABLE

A l’àrea comptable realitzem els registres comptables, d’acord amb el que estableix el PGC de l’2007 i la normativa vigent.

A partir del SII, que Hisenda està implantant des de juliol / 2017, hem invertit en tecnologia, per oferir als nostres clients la solució a aquest nou sistema de Subministrament immediat d’Informació (SII). Mitjançant el reconeixement òptic de caràcters (OCR), i del nostre programa de comptabilitat, li facilitem la tasca de facturar als seus clients, controlar cobraments i pagaments dels seus comptes bancaris, portar una supervisió exhaustiva de les factures dels seus proveïdors.

Tot això des de la butaca de casa seva, des del restaurant o bar, des de la platja, o des de l’altre costat de l’món. Amb el nostre sistema podem assessorar empreses de tot l’àmbit nacional, ja que no cal desplaçar-se o enviar missatgers per a remetre les factures d’ingressos i despeses per confeccionar la seva comptabilitat i impostos.

Asesoría fiscal

ASESORIA FISCAL

Realitzem tots els serveis englobats en l’àrea de la gestió comptable, econòmic i financera que necessiti per millorar i fer créixer la seva empresa:

Plans d’empresa, de productes, estudis de viabilitat, marges comercials, costos, inversions i finançament a curt i llarg termini.

Des de la comptabilitat, s’elaboren els impostos trimestrals o mensuals d’obligat cumplimirento per la seva empresa, no sense abans tractar d’aconseguir el major benefici fiscal i el conseqüent estalvi impositiu.

Ens ocupem de confeccionar i presentar els impostos d’IVA, IRPF, Declaració d’Operacions amb Tercers, Declaració d’Operacions Intracomunitàries, Impost sobre Societats, Declaració de Renda de les Persones

asesoría laboral

ASESORIA LABORAL

Alta i Contractació de treballadors, d’acord amb el Covenio Col·lectiu vigent Confecció de nòmines mensuals de personal Confecció i presentació en el Sistema CRETA, dels butlletins de cotització mensuals Tramitació de parts de baixes i altes per IT o Accidents Laborals.

Servicios de gestión de extranjería

ESTRANGERÍA

Règim General.

Residència per arrelament social o laboral.

Reagrupació familiar.

Règim Comunitari.

nacionalitat espanyola

MÉS DE 25 ANYS AL SERVEI DE LES EMPRESES

AG Assessoria d’Empreses, va néixer de la unió d’un grup de professionals dedicats a oferir tot tipus de serveis comptables, laborals, fiscals i jurídics a les empreses espanyoles. Portem més de 25 anys donant serveis d’assessoria i gestoria a les empreses, ajudant a el petit empresari i a les PIMES, a administrar i gestionar la seva empresa, en àrees on és important tenir una acurada i professional gestió comptable, fiscal i laboral.

Ens cuidem d’estar sempre a el dia a nivell tecnològic per apropar l’assessoria a vostè i oferir-li la major informació possible quan i on vulgui, aconseguint el millor dels serveis de la mà d’uns professionals de contrastada experiència. Brindem solucions integrals que combinen els aspectes econòmics, fiscals i legals.

A través de les col·laboracions i convenis que hem establert comptem amb una gran amplitud de professionals de el dret i d’altres disciplines per a prestar el millor assessorament a qui diposita la seva confiança en els nostres serveis. El treball coordinat facilita que puguem proporcionar-te allò que és més favorable per a tu: l’estalvi de temps i diners. Abans de prendre una decisió important necessites informació, no només una visió general del teu problema sinó respostes a les qüestions específiques.

Dediquem la nostra pràctica professional a ajudar-te a entendre la teva situació i a explicar-te de forma detallada les solucions que et podem oferir. El nostre equip sempre et proporcionarà una atenció individualitzada, i per descomptat propera, tant com tu vols i mereixes i sempre amb la més estricta confidencialitat. Des de la primera presa de contacte pots tenir la certesa que tot el que ens expliquis serà tractat de forma estrictament privada.

Asesoría contable, fiscal, laboral y extranjería

DESDE L'INICI AMB LA TEVA EMPRESA

EMPRÈN EL TEU NOU PROJECTE

AG ASESORES, EL TEU MILLOR COMPANY DE VIATGE

Vols empendre un nou projecte ?

AG Assessoria t’ajuda amb tots els tràmits necessaris perquè no hagis de preocupar-te pels aspectes legals i burocràtics.

Vols saber si és viable ?

Analitzarem el teu projecte perquè s’adapti al màxim a les teves possibilitats d’èxit. Els nostres experts t’assessoraran de cada pas que has de donar per obtenir una alta rendibilitat.

Consultoria Tecnològica

Disposem de professionals que t’ajudaran a implementar la tecnologia necessària en el teu nou negoci o projecte.

UN EQUIP A LA TEVA DISPOSICIÓ

Alejandro Gerlach Soria
Alejandro Gerlach Soria Assessor d'empreses
Isabel Delgado
Isabel Delgado Assessoria Laboral
Gustavo Urdiales
Gustavo Urdiales Àrea Comptable

NOTÍCIES D'INTERÈS

Segon pla de xoc per impulsar la resolució d’expedients de nacionalitat

10-03-2021

La Subdirecció General de Nacionalitat, dependent la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública (DGSJFP) de l’Ministeri de Justícia, va posar en marxa, ahir, el segon pla de xoc per impulsar la resolució 

20210310121940foto-noticia-906

Projecte de modificació RIVA

10-03-2021

El web de el Ministeri d’Hisenda (www.hacienda.gob.es) publica, en l’apartat NORMES EN TRAMITACIÓ, el següent projecte normatiu: Projecte de Reial Decret pel qual es modifiquen el Reglament de l’Impost sobre el Valor Afegit, aprovat pel Reial Decret 1624/1992, de 29 de desembre, i altr

Modificació del PGC

10-03-2021

Us facilitem un nou informe al qual es resumeixen les principals modificacions introduïdes pel Reial decret 01/2021, publicat el gener BOE i pel qual es modifiquen:

El Pla General de Comptabilitat
El Pla General de les petites i mitjanes empreses
Les Normes per a la formulació dels Comptes Anuals consolidats
Les Normes per a l’adaptació del PGC de les Entitats sense Fins Lucratius

 

COVID-19: Mesures urgents de caràcter tributari i financer

24-02-2021

Al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) número 8349, de data 24 de febrer de 2021, ha sortit publicat el DECRET LLEI 20/2021, de 23 de FEBRER, per la qual s’aproven noves mesures en l’àmbit tributari i financer a causa de la crisi sanitària, estructurades en dos capítols, una disposició addicional i una disposició final.

AG ASESORIA, SEMPRE CONNECTATS

ACCEDEIX, ENVIA I COMPARTEIX LA TEVA DOCUMENTACIÓ DES TEU MÒBIL, A QUALSEVOL LLOC A TRAVÉS DE LA NOSTRA WEBAPP

LLEGUEIX EL QR I AFEGEIX L’OFICINA A LA TEVA PÀGINA D’INICI. JA ESTARÀS SEMPRE CONNECTAT AMB NOSALTRES. SENSE ESPERES I SENSE OCUPAR MEMÒRIA AL TEU TELÈFON

Asesoría contable, fiscal, laboral y extranjería

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si tens algun dubte o consulta, omple el formulari i un dels nostres professionals contactarà amb tu.

  He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

  Vallgorguina, 9

  08350 Arenys de Mar –Barcelona

  info@ag-asesoria.com

  937958228

  937924097

  619782172

  Asesoría contable, fiscal, laboral y extranjería

   He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.